Social Media

Een extra tool die ervoor kan zorgen dat jouw website goed scoort in Google, is het gebruik van Social Media.

Het gewoon 'hebben' van een Facebook -pagina of LinkedIn -profiel is natuurlijk niet voldoende. Net zoals bij alle mediaplatforms (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest, ...) zijn er 2 factoren belangrijk:

Het afstemmen van je inhoud aan het publiek dat je er wil bereiken en af en waar het kan een link voorzien naar de betreffende pagina.

Op die manier kan Social Media een enorme meerwaarde betekenen, want je bereikt mogelijk een publiek die je misschien niet gevonden hebben via traditionele kanalen. Social Media kan ook voor een extra 'band' zorgen met je publiek, wanneer ze je beginnen te volgen. Zo kan je op een dag mogelijk net getoond hebben wat zij zochten.

Een aangezien je Social Media kanaal gaat over jouw onderwerp, zorg je natuurlijk opnieuw voor een waardevolle LINK, één van de belangrijkste factoren voor geslaagde SEO.

De Google-score van je website verbeteren

Er zijn heel veel zaken die je kunnen helpen om beter te scoren, zoals metatags, blogs, social media, https in plaats van http, propere URL's, snelheid, mobiele beschikbaarheid, enz...

Via deze links kom je meer te weten over enkele zeer belangrijke score -mogelijkheden:

          INHOUD             TREFWOORDEN             LINKS             SITEMAPS             FOTO'S

         LONGTAIL KEYWORDS        LAZY LOADING           SOCIAL MEDIA