Trefwoorden om bovenaan in Google te geraken

Trefwoorden zijn een belangrijk aspect om uw score in Google te helpen verbeteren.

Uw inhoud draait namelijk rond bepaalde trefwoorden (keywords) die de lezer info bieden of de nadruk leggen op de belangrijkste woorden in de tekst. Wil je een stapje verder gaan, kan je hier één en ander lezen over "longtail keywords"

Veelal worden die trefwoorden bv in het vet (bold) gezet. Zo springen ze niet enkel voor de lezer in het oog, maar ook voor Google.

Neen, het is geen fulltime job van de Google-medewerkers om alle teksten op alle websites te gaan nalezen. Daar hebben ze hun robots (crawlers) voor.

En die lezen enkel 'eentjes' en 'nullen'.  Zo zullen die crawlers in deze tekst bv. dit tegenkomen: "<strong>keywords</strong>"

Op die manier weten ze dat er iets in het vet staat. Dat wordt dan weer afgetoetst met uw titels, enz...

Uw trefwoorden zijn echter ook de woorden waarmee de lezer op uw website terecht komt.

Als de bezoeker in de Google zoekbalk het trefwoord 'koeienmelk' intypt, zou het bijzonder raar zijn dat deze site in de resultaten verschijnt.

Mocht de bezoeker toch tot hier geraken, zal deze tekst alvast niet aan de koeienmelkverwachtingen voldoen.

De trefwoorden leiden uw bezoekers dus naar uw site. Goeie trefwoorden staan dus in verband met de inhoud van uw site, en bieden weer een extra mogelijkheid om bovenaan in Google te geraken.

Ook in Google Adwords wordt er gewerkt op basis van trefwoorden. Meer info over wat Adwords voor uw bedrijf kan betekenen, geef ik graag hier: 7211 Adwords

De Google-score van je website verbeteren

Er zijn heel veel zaken die je kunnen helpen om beter te scoren, zoals metatags, blogs, social media, https in plaats van http, propere URL's, snelheid, mobiele beschikbaarheid, enz...

Via deze links kom je meer te weten over enkele zeer belangrijke score -mogelijkheden:

          INHOUD             TREFWOORDEN             LINKS             SITEMAPS             FOTO'S

         LONGTAIL KEYWORDS        LAZY LOADING           SOCIAL MEDIA